Privredno društvo Mivnels Solucija Salaš Noćajski

Mivnels Solucija doo

VAŠA SOLUCIJA

Timeline

1

2015 Početak

Sa željom i smelošću, odvažili smo se i hrabro započeli sopstveni biznis – mala, porodična firma, osnovana u urbanom mestašcetu Salaš Noćajski. Uz Vas već pune 4 godine.

infinitude2

2015 Hosting servisStartovali smo za početak kao hosting provajder sa ponudom servera, domena odnosno kompletnog pratećeg hosting programa za web prezentacije i prodavnice.
3

2016 TrgovinaVeć 2016 godine pokrećemo sopstvenu internet prodavnicu Nadohvat Ruke i online prodaju putem web shopa na adresi www.nadohvatruke.rs.4

2017 / 2018 Planovi


Marljivim radom širili smo poslovni asortiman, sticali poslovne partnere i klijente i iz dana u dan razvijali se postepeno sa konstantnom težnjom ka proširenju kako u oblasti hostinga tako i u trgovini.5

2019 Proširenje

U cilju proširenja u trgovini pokrenuli smo i drugu internet prodavnicu sa imenom Mega Net Shop uz već postojeću online prodavnicu, Nadohvat Ruke, koje su samo uvod u poduhvatu koji je u oblasti trgovine.


Što se tiče usluga hostinga web programiranja, u ovoj godini smo doneli i odluku da se u rad pusti i servis za web prodavnice. Uskoro za Vas kompletna rešenja ako želite da svoju prodaju pokrenete i putem web prodaje. Kontaktirajte nas radi više informacija.


6

2020Idemo daljeU 2020. godini nove solucije, novi servisi i novi izazovi. Do tada želimo Vam puno zdravlja i sreće. Vaša Mivnels Solucija doo

infinitudeMivnels Solucija doo Salaš Noćajski

Budite slobodni da nas kontaktirate ili da pošaljete predlog ili ponudu, otvoreni smo za saradnju.

Sa Vama i uz Vas i dalje

Nakon pune 4 godine našeg postojanja nastojimo da idemo dalje gazeći i jubilarnu 5 godinu, rastemo uz Vas i zajedno sa Vama.