NADOHVAT RUKE ILI MEGA NET SHOP svejedno je nećete pogrešiti

In Trade Media doo trenutno vrši maloprodaju u obliku online odnosno internet trgovine, odnosno način prodaje robe i pružanja usluga se odvija putem interneta, gde se prodaja zapravo obavlja izvan prodajnog objekta preko kurirskih službi i isporukom na adresu.

In Trade Media doo - Mega Net Shop Mega Net Shop

https://meganetshop.rs

Bezbedna i sigurna online kupovina
Prodaju putem interneta obavljamo preko dva maloprodajna internet šopa.
U toku su i pripreme za prvi fizički maloprodajni objekat a do momenta kada budemo spremni, kupovinu lagano i bez brige možete obavljati iz fotelje, klikom na baner bićete preusmereni na naš maloprodajni veb šop na kojem možete kupiti bilo šta sa svega par klikova.

In Trade Media doo

In Trade Media doo - Nadohvat Ruke Nadohvat Ruke

https://nadohvatruke.rs

Toga uvek treba KUĆA I STAN ... za majstore, domaćine i hobiste ALATI I INSTRUMENTI ... za ljubitelje telefona i razgovora ili poruka i selfija TELEFONIJA ... za poslovne ljude - studente i učenike LAPTOPOVI I OPREMA ... za kancelarije i poslovne prostore RAČUNARI I OPREMA ... za hostere SERVERI I OPREMA ... za štampanje ŠTAMPAČI I SKENERI ... za avanturiste i profesionalce DRONOVI I OPREMA ... za gejmere GAMING ... za dobar film ili muziku AUDIO VIDEO ... za svašta nešto BATERIJE I PUNJAČI ... za sve one furios i fast AUTO MOTO ... naravno da se zaštitimo BEZBEDNOSNI UREĐAJI ... za sve Vas koji volite da se opušeno provozate BICIKLI TROTINETI I BORDOVI ... fotograf ste - amater ili profesionalac FOTOAPARATI I KAMERE ... za one najsladje malene (i za Vas u kojima caruje dete) POKLONI I IGRAČKE ... da budete Tesla STRUJNI PROGRAM ... da sija ko u Las Vegasu SVETLOSNA TEHNIKA ... da izmislite i sastavite ELEKTRONSKE KOMPONENTE ... ako fali KABLOVI I PRIKLJUČCI ... da se obučete za igru ili nešto drugo ODEĆA OBUĆA I AKSESOARI ... da bude top u fulu i kontroli SPORT I REKREACIJA ... ...kad je dosadno onda RAZNO!
Mislite da smo nešto zaboravili?
U redu javite nam šta, nabavićemo i to.
Nema kod nas a imate Vi? Pogledajte stranu veleprodaja, ponudite nam, što da ne?

Više od Poduhvata
Više od Zadovoljnih
Do sada Nezadovoljnih!

"Ukoliko ne angažujete najbolje, svi gube!" Larry Bossidy