Mi nešto malo o nama

Ukratko u par reči

In Trade Media doo je domaće malo porodično preduzeće sa sedištem u ulici
Stojana Čupića 237 , 22204 Salaš Noćajski.
Zahvaljujući marljivom radu u odabranim oblastima proteklih godina, iza nas su sati rada u kojima smo izgradili poverenje među hiljadama individualaca i velikim brojem poslovnih saradnika iz Srbije i nekoliko drugih zemalja.

Nakon osnivanja firme koja se u početku bavila hostingom, IT uslugama i online trgovinom na malo posredstvom pošte i interneta, rešili smo da dosegnemo i dalje od toga. Krenuli smo korak po korak dalje.

Danas nakon više od 5 godina postojanja i rada, zajedno sa našim poslovnim partnerima, saradnicima, nastojimo da omogućimo još kvalitetniji servis i usluge našim starim i novim klijentima, takodje i da učvrstimo naše poslovanje. Dostizanje ove pozicije omogućilo je da steknemo poverenje drugih i ogromno iskustvo da svoje znanje, snagu i želju uložimo u nove poduhvate kako bi se zadržali na tom putu.

Hvala na ukazanom poverenju.
U nastavku možete preuzeti APR rešenja sa podacima firme.

APR In Trade Media doo APR rešenje 1

Osnivanje - promena poslovnog imena

APR In Trade Media doo - PIB APR Rešenje 2

PIB In Trade Media doo

APR In Trade Media doo - Ogranak In Trade APR rešenje 3

Osnivanje ogranka "In Trade"

Sigurni smo da sa dobrom uslugom i kvalitetnim servisima možemo ostvariti dugoročno poslovanje i stabilnost.

Iza nas stoji veliki broj domaćih malih, srednjih i velikih preduzeća kao i veliki broj inostranih globalnih kompanija i svi oni doprinose stabilnom radu naše firme i što je najvažnije doprinose kvalitetu naših usluga.
Zajedno sa njima omogućili smo da i Vi možete da poslujete preko kvalitetnih servisa i putem usluga koje nudimo. Detaljnije o tome možete pogledati na strani servisi.

Više od Poduhvata
Više od Zadovoljnih
Do sada Nezadovoljnih!

"Ukoliko ne angažujete najbolje, svi gube!" Larry Bossidy