Veleprodaja

Stvarajući brendove Mega Net Shop i Nadohvat Ruke želeli smo da pronađemo i ponudimo najbolje od najboljeg! Tako smo postavili i nove ciljeve jer izmedju ostalog sarađujemo sa dobavljačima koji se bave uvozom kao i dobavljačima koji se bave proizvodnjom, i koji sve svoje poslovanje sa nama mogu da potkrepe dokumentacijom i referencom. Naš pristup je baziran na asortiman artikala 100% proverenog porekla, potrebnih sertifikata koji su beskompromisnog kvaliteta, čineći ih bezbednim za korišćenje jer želimo da kreiramo povoljno okruženje u kojem će naša ponuda biti motiv fizčkim i poslovnim korisnicima.
Bez obzira da li ste gazdinstvo, majstor, preduzetnik, manja ili veća firma, moći ćete uskoro da pristupite poslovnom portalu i da po dogovorenim cenama obavljate nabavku.

Za poslovne korisnike

U cilju proširenja asortimana pozivamo Vas na saradnju.
Bez obzira da li se bavite uvozom ili proizvodnjom, ako vidite interes da preko nas ponudite Vaš asortiman, budite slobodni da predstavite svoj posao i model poslovanja. Pravila nalažu da morate imati prijavljeno preduzeće da bismo mogli ostvariti saradnju i zastupati Vaš asortiman. Ponude i zahteve za saradnju možete slati na email adresu info@intrade.rs

Više od Poduhvata
Više od Zadovoljnih
Do sada Nezadovoljnih!

"Ukoliko ne angažujete najbolje, svi gube!" Larry Bossidy